El reconegut pastisser Christian Escribà fa una xerrada a l’Institut Joaquín Bau de Tortosa

El centre ofereix tres cicles de grau mitjà de pastisseria, de cuina i de sala

06 octubre 2017 15:15 | Actualizado a 06 octubre 2017 17:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El reconegut pastisser Christian Escribà ha ofert una xerrada aquest divendres  als alumnes del cicle formatiu de pastisseria de l’Institut Joaquín Bau de Tortosa. El mediàtic pastisser ha motivat els alumnes i els ha introduït a la pastisseria creativa amb una sessió amb suports audiovisuals.

«La meua il·lusió com a pastisser és sempre sorprendre i emocionar. L’important és saber què vols transmetre. Però això no només passa amb la pastisseria, passa en tots els sectors», ha explicat al Diari Escribà. La vinculació del pastisser amb Tortosa en realitat ve de lluny, ja que la seua besàvia era de la capital del Baix Ebre.

«I la pasta més antiga que tenim a Escribà és el pastisset de Tortosa», ha afirmat. Escribà ha reconegut que els pastissers «tenim màgia», ja que «tothom somriu quan diem a què ens dediquem». El professor del cicle Valero Munter, que té pastisseries a Móra d’Ebre i Riba-roja d’Ebre i l’uneix amb Escribà una vella amistat, considera que cal fomentar la formació ens aquests sectors ja que «les Terres de l’Ebre seran cada cop més turístiques».

L’Institut Joaquín Bau ofereix tres cicles de grau mitjà de pastisseria, de cuina i de sala, amb uns 120 alumnes en total.

Comentarios
Multimedia Diari