Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El socialista Enric Roig, nou president del Consell Comarcal del Baix Ebre

Substitueix Dani Andreu (ERC), pel pacte de govern entre els dos partits

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presa de possessió d'Enric Roig. Foto: Joan Revillas

Presa de possessió d'Enric Roig. Foto: Joan Revillas

Aquest divendres al migdia el socialista Enric Roig ha stat escollit nou president del Consell Comarcal del Baix Ebre, en substitució a Dani Andreu (ERC).
Aquest relleu és fruit del pacte acordat el 2015 entre ERC i el PSC.  

Enric Roig ha encoratjat la Corporació Comarcal a dedicar tots els esforços per ajudar la ciutadania del Baix Ebre que més ha patit les retallades i la crisi econòmica. 
El nou president comarcal ha explicat que els objectius del govern comarcal en els dos anys que resten de mandat seran establir l’acord de concertació territorial pel desenvolupament econòmic i ocupació, desplegar el Servei d’Intervenció Socioeducativa, continuar l’aposta pel cicloturisme i la Via Verda amb l’obertura de l’antic traçat del Carrilet de Tortosa a la Cava, posar en marxa la planta de transferència d’envasos lleugers a l’Aldea, i continuar l’aposta  per les borses de treball per regular la contractació de personal, entre d’altres

Els vicepresidents de la institució ara són: Daniel Andreu, Josep Felip Monclús, José Emilio Bertomeu, Ferran Cid, Josep Mas i Roger Avinyó.

Temas

Comentarios

Lea También