El temporal arrossega un veler fondejat a l'Ampolla

La força de les onades va encastar el vaixell contra unes roques i posteriorment fou remolcat fins al port pels equips d'emergència

19 mayo 2017 22:10 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un veler francès, d’entre deu i dotze metres d’eslora, que es trobava fondejat a la platja de l’Arquitecte de l’Ampolla, vora el port esportiu, fou arrossegat ahir pel temporal de mar fins a encastar-se contra unes roques uns metres més al sud.

En el moment dels fets, al migdia, dins de l’embarcació s’hi trobava almenys un tripulant, que no va poder fer res per redreçar el rumb. Finalment, ningú hauria resultat ferit i es va poder evacuar la nau. Tot i trobar-se ancorat, la força del corrent va acabar arrossegant el veler fins a dipositar-lo en una zona de roques just davant de l’hotel Flamingo.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius d’emergències i Salvament Marítim. Davant la constatació que l’embarcació havia patit una via d’aigua que li impedia navegar, l’embarcació fou remolcada fins al port de l’Ampolla on ha estat dipositada fora de l’aigua.

La pluja, molt benvinguda després de dies d’intensa xafogor, va afectar bona part de les Terres de l’Ebre. El punt de major pluviometria fou l’estació dels Alfacs, al Montsià, amb 39,8 litres per metres quadrat, dels quals 26,7 recollits només en 30 minuts.

Al Parc Natural dels Ports hi van caure uns 15 litres, mateix registre que Alcanar. La majoria de resta de registres van oscil·lar dels 1 als 10 litres per metre quadrat. La pluja va obligar a suspendre algunes activitats festives, per exemple a la Ràpita.

Accident de trànsit

Això a banda, un vehicle amb cinc ocupants va patir un aparatós accident a la carretera TV-3408, al terme de la Ràpita. El vehicle va sortir de la via i va quedar semibolcat, sense possibilitat d’obrir les portes per evitar majors danys. Dues dotacions de Bombers van excarcerar del vehicle els tres adults –amb contusions lleus– i els dos menors –completament il·lesos.

Comentarios
Multimedia Diari