El temporal inunda part del Trabucador al delta de l´Ebre

L'episodi de pluges Les plugesha deixat més de setanta litres per metre quadrat en punts com Amposta o la badia dels Alfacs

19 mayo 2017 17:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les últimes pluges han deixat més de setanta litres per metre quadrat a Amposta i la badia dels Alfacs, a Sant Carles de la Ràpita. Les precipitacions han estat més o menys intenses a la zona litoral però minses en bona part de l’interior de les Terres de l’Ebre, afectat per la sequera des de fa mesos. A tall d’exemple, metre a l’Aldea es van superar els 30 litres, a Aldover només es van recollir 2 litres per metre quadrat.

Les pluges i el temporal de mar han afectat algunes zones del litoral del delta de l’Ebre, com la barra del Trabucador o la platja de l’Arenal de l’Ampolla. El Trabucador ha quedat parcialment inundat i aquest dijous els camions de les salines de la Trinitat tenien algun problema per transitar per la zona. Amb tot, es preveu que la situació ja estigui normalitzada avui.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que aquest divendres puguin continuar les pluges en diferents punts del país, però concentrades especialment al nord.

Comentarios
Multimedia Diari