Els Agents Rurals denuncien tres motoristes per anar per un corriol prohibit

Han comès tres infraccions greus: circular per senders protegits (i per tant prohibits) i atemptar i desobeir els agents d´autoritat, a més que un dels motoristes no tenia assegurança obligatòria del vehicle

19 mayo 2017 15:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Agents Rurals han denunciat tres motoristes per circular per un corriol prohibit a la serra del Boix, al terme de Tortosa.

Dels tres motoristes, dos van fugir en veure els Agents Rurals, tot i que aquests els han pogut identificar. Els conductors han comès tres infraccions greus, com són circular per senders protegits (i per tant prohibits) i atemptar i desobeir els agents d’autoritat, a més que un dels motoristes no tenia assegurança obligatòria del vehicle.

Els Agents Rurals del Departament d’Agricultura estan habilitats pel Servei Català de Trànsit per denunciar infraccions del Reglament de Vehicles, del Reglament General de Circulació, del Reglament General de Conductors i de l’Assegurança Obligatòria de vehicles, en la xarxa de camins rurals, pistes forestals, i espais rurals i naturals.

La Llei d’accés motoritzat al medi natural i el reglament que la desplega prohibeixen, entre altres supòsits, la circulació amb vehicles de motor per senders o corriols, camps a través o fora de pistes i per vies amb prohibició explícita de circular-hi, que es troben degudament senyalitzades.–

Comentarios
Multimedia Diari