Els Bombers rescaten un gos que havia caigut al riu Ebre

La Policia Local de Móra d'Ebre s'ha fet càrrec de l'animal, que està sa i estalvi, sense que s'hagi trobat el seu propietari

19 mayo 2017 16:48 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van haver de fer un servei ben especial ahir a primera hora de la tarda dins de les aigües del riu Ebre al seu pas pel municipi de Móra d’Ebre.

Eren les 14.53 hores d’ahir diumenge quan un testimoni que caminava pel passeig del Pont, a la capital de la Ribera d’Ebre, va adonar-se que un gos havia caigut al riu i va telefonar al Cos de Bombers.

Fins a aquest concorregut indret de Móra d’Ebre s’hi van desplaçar tres dotacions de bombers que van demanar l’assistència d’una embarcació de salvament, ja que el gos estava cent metres riu endins.

Quan els agents van arribar on estava l’animal per treure’l de l’aigua, van comprovar que estava molt nerviós. Aleshores per completar la intervenció va ser necessari disposar d’un transportí, dins del qual es va introduir el gos fins a l’embarcador de Móra d’Ebre.

Una vegada a terra, els Bombers van preguntar qui podia ser el propietari del gos, però no va aparèixer, per la qual cosa es va avisar la Policia Local de Móra d’Ebre que, de moment, s’ha fet càrrec de l’animal, que està sa i estalvi.

Durant les pròximes hores s’investigarà qui podria ser el propietari del gos i en quines circumstàncies la mascota va caure a les gèlides aigües del riu Ebre, ahir al migdia, coincidint amb un dels períodes més fred i humit dels últims anys a la comarca de la Ribera d’Ebre.

Si no apareix el propietari del gos, s’estudien diverses opcions, entre les quals destaquen la donar-lo en adopció a alguna persona que se’l volgués quedar o bé que passés a mans d’alguna protectora d’animals de les Terres de l’Ebre fins trobar-li la seua llar definitiva.

Són possibles solucions després de la dramàtica experiència patida i que va tenir un final feliç per l’avís del testimoni i la intervenció dels Bombers.

Comentarios
Multimedia Diari