Els Bons Tortosa ja es poden utilitzar en 262 establiments de la ciutat

En marxa la campanya per dinamitzar el comerç, la restauració i els serveis del municipi, que s’allargarà durant tot el  mes d’octubre

01 octubre 2021 16:18 | Actualizado a 01 octubre 2021 16:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els ciutadans de dins i fora de Tortosa ja poden descarregar-se i fer servir els vals de descompte per al comerç i la restauració de la ciutat. La campanya dels Bons Tortosa es va activar aquest divendres i estarà en marxa durant tot el mes d’octubre. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament, amb el suport logístic de la Cambra de Comerç i amb la participació de la Federació Comercial, de Serveis i Hostaleria Tortosa Més. Durant les tres primeres hores del dia ja es van produir al voltant de 200 descàrregues de bons i es van efectuar més d’un centenar de compres amb la utilització dels vals de descompte. 
 L’alcaldessa, Meritxell Roigé, i el president de la Cambra, Francesc Faiges, van visitar un dels comerços adherits al barri del Temple, des d’on van convidar la ciutadania a descarregar-se els cupons i fer-los servir: «els Bons Tortosa ens permetran fer un nou impuls a l’activitat econòmica, sobretot després de les conseqüències que ha comportat la pandèmia», refermà l’alcaldessa. De la seua banda, el president de la Cambra es va mostrar molt satisfet per l’arrencada de la campanya, tant de participació dels establiments com de les primeres compres generades. «Creiem que la campanya tindrà molt d’èxit, sobretot a les petites empreses i comerços, que necessiten l’impuls per reactivar l’activitat». Així, el president de l’Associació de Comerciants del Temple, Joan Fornós, va confirmar que la iniciativa ja ha generat molta expectació entre els clients. 
Concretament, els vals de descompte es podran fer servir en 262 establiments i empreses del municipi, que estan identificats amb un distintiu a l’aparador. Corresponen a un gran ventall d’activitats, com ara botigues de roba, electrònica, perruqueria i estètica, llar i decoració, restauració, alimentació, joieria, òptica, farmàcia, floristeria, agències de viatges o acadèmies, entre molts altres. Tots els comerços adherits es poden consultar al web bons.tortosa.cat.
 Al mateix portal, la ciutadania ja es pot descarregar els Bons Tortosa. Els poden aconseguir tant persones de Tortosa com d’altres poblacions. Els vals es poden descarregar al telèfon mòbil o bé imprimir-los en paper per poder-los presentar a l’establiment en el moment de la compra.
Cada persona pot obtindre 4 bons, fet que permet beneficiar-se d’un descompte total de 20 euros. Es poden utilitzar d’un en un o de forma agrupada: 1 bo, per a una compra mínima de 15 euros; 2 bons, per a una compra mínima de 30 euros; 3 bons, per a una compra mínima de 45 euros, o els 4 bons, per a una compra mínima de 60 euros.
Els bons s’han de fer servir durant els 15 dies següents a la data d’obtenció i, en cas que no s’utilitzen, podran tornar a ser posats novament a disposició de la ciutadania.
 L’Ajuntament destina 400.000 euros del pressupost municipal als Bons, que suposaran una injecció econòmica d’almenys 1,2 milions d’euros al comerç local. 

Comentarios
Multimedia Diari