Els Mossos assalten un bar de Tortosa per reduir un home amb pistola

L'individu amenaçava una treballadora, mentre que un altre portava una ganivet de grans dimensions

11 mayo 2021 16:27 | Actualizado a 11 mayo 2021 16:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Moments de forta tensió s'han viscut aquest matí de dimarts al barri de Ferreries de Tortosa quan dos homes –un d’ells amb una pistola– han amenaçat la treballadora d’un kebab. Finalment, la intervenció dels Mossos d’Esquadra ha acabat amb la detenció d’un d’ells i amb l’altre denunciat.

Els fets han passat a dos quarts de deu del matí a l’avinguda de Cristòfol Colom, en un bar situat davant de l’Institut Ebre. Sembla ser que han entrat dos ciutadans marroquins, un dels quals portava una pistola.

El personal del local ha alertat els Mossos d’Esquadra. Una furgoneta de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) ha arribat al lloc. Els agents, amb d’escuts i subfusells, han analitzat la situació i finalment han accedit a l’interior, reduint els agressors.

Un dels assaltants portava un ganivet gran i ha estat denunciat administrativament per tinença d’arma prohibida. L’altre –el que portava la pistola, tot i que no ha estat localitzada– ha acabat detingut acusat d’un delicte de lesions. Té 23 anys i compta amb més de 25 arrestos anteriors –per requisitòries, trencaments de condemna, atemptat, lesions, etc–.

Els agents han trobat pel voltant de l’establiment dos ganivets grans més.

L’assalt ha estat enregistrat per diversos alumnes de l’institut des de les seves aules.

Comentarios
Multimedia Diari