Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Mossos busquen un camioner de la Sénia desaparegut

L’home porta una setmana sense donar senyals de vida a l’empresa de la Sénia, i els ha fet perdre 15.000 euros

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge del camió que va desaparèixer i que finalment va ser localitzat diumenge a Terrassa.  Foto: Trans Marcos

Imatge del camió que va desaparèixer i que finalment va ser localitzat diumenge a Terrassa. Foto: Trans Marcos

Els Mossos d’Esquadra estan intentant localitzar un camioner  que transportava mobles de la Sénia i que porta sense donar senyals de vida a la seua empresa,Trans Marcos, des de fa quasi una setmana. La seua família ni ningú, però, n’ha denunciat la desaparició. Diumenge va ser localitzat el camió que conduïa a Terrassa, però hi faltava part del material.L’empresa ha perdut 15.000 euros.

Tal com informen Trans Marcos i els Mossos d’Esquadra al Diari, el camioner va ser contractat a principis d’aquest mes de juny a través d’una empresa de treball temporal. L’home, de 39 anys, es trobava a l’atur.  El 12 de juny va marxar amb un camió i un remolc carregats de mobles,  que havia de repartir en diferents poblacions de Barcelona i Girona. 

«Va fer un primer repartiment de mobles, però dos dies més tard va trucar a l’empresa per explicar que el remolc tenia problemes amb els frens i que necessitava que li fessen una transferència per  pagar la reparació. L’empresa li va fer la transferència i des d’aleshores ja no han tornat a saber res d’ell», expliquen els Mossos d’Esquadra.

Davant d’això Trans Marcos va denunciar-ho al cos policial, i finalment el passat diumenge es va localitzar el camió a Terrassa i el remolc a Sabadell.

«Ho van trobar a un polígon perdut; jo no l’hagués trobat mai», explica Marcos Rubio, de Trans Marcos, una empresa que porta vint anys a la Sénia. «Em sento molt frustat. Ell feia cara de no haver trencai mai un plat i venia de l’atur. És el primer cop que em passa a la vida, i encara estic que no m’ho crec. Jo no en vull cap de problemes, només em preocupo de treballar i ara ens ha passat això».
Tot i no haver donat senyals de vida a l’empresa, els Mossos d’Esquadra comuniquen que no tenen cap denúncia de desaparició per part d’algun familiar, de forma que tot apunta que ha sigut un episodi intencionat.

Ara, els Mossos estan intentant localitzar el camioner «per saber què és exactament el que ha passat», segons expressen al Diari.

Dóna la casualitat que dissabte va aparèixer ofegat a Sant Carles de la Ràpita un home de la mateixa edat, 39 anys, i que també havia residit a Terrassa, com el camioner. 

Després de considerar si podien arribar a ser el mateix home, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han verificat que es tracta de dos persones diferents.

Temas

Comentarios

Lea También