Els Mossos denuncien el propietari d’un celler de la Ribera d’Ebre per simular uns danys i intentar cobrar l’assegurança

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria Gandesa han denunciat penalment un home de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí de Móra la Nova (Ribera d’Ebre), com a presumpte autor d’una simulació de delicte de danys en un celler de la seva propietat.

07 agosto 2017 11:42 | Actualizado a 09 agosto 2017 09:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria Gandesa han denunciat penalment un home de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí de Móra la Nova (Ribera d’Ebre), com a presumpte autor d’una simulació de delicte de danys en un celler de la seva propietat.

Els fets es remunten al passat 21 d’abril, quan el propietari d’un celler ubicat a Tivissa (Ribera d’Ebre), va denunciar davant els mossos d’esquadra uns greus danys ocorreguts a l’interior del celler.

Segons va explicar el llavors denunciant, algú havia entrat en les instal·lacions del celler, mitjançant el trencament d’una finestra, i posteriorment havia deixat obertes 10 tines de vi, les quals havien anat rajant fins quedar pràcticament buides.

La quantitat de vi perduda era de 30.000 litres, amb un valor aproximat de mercat d’entre 140.000 i 150.000 euros.

En el transcurs de la investigació dels fets, tant els investigadors dels mossos com la companyia asseguradora van detectar diverses contradiccions en els fets exposats per la presumpta víctima.

Finalment el passat 1 d’agost el propietari del celler va reconèixer davant els mossos d’esquadra que ell mateix havia simulat els fets per tal de poder cobrar fraudulentament la indemnització de l’assegurança.

Davant aquests extrems, els agents van denunciar penalment l’home per una simulació de delicte i posaran els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de Gandesa, on el denunciat haurà de comparèixer quan sigui requerit.

Simular ser víctima d’una infracció penal o denunciar-ne una inexistent és un delicte contemplat en l’article 457 del Codi Penal, castigat amb la pena de multa de sis a dotze mesos.

Comentarios
Multimedia Diari