Els Reis d’Orient visiten els centres hospitalaris

Després de la cavalcada Ses Majestats van realitzar ahir al matí visites a centres assistencials, a més de celebrar la tradicional missa

06 enero 2019 21:49 | Actualizado a 06 enero 2019 21:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de la gran cavalcada de dissabte al vespre, enguany inspirada en el Rei Lleó, i de tota una nit repartint regals, Ses Majestats d’Orient ahir van tenir un altre matí de faena a Tortosa.

Com des dels últims anys, els Reis van visitar les persones que estan ingressades als centres assistencials oferint a petits i grans màgia i il·lusió. 

En concret van visitar la Clínica Terres de l’Ebre, l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, la residència Sant Miquel Arcàngel, la residència Onada i el casal del barri del Rastre.

Per tota la ciutat, així que es desplaçaven de centre en centre, se sentien els vehicles i les sirenes anunciant l’arribada de Ses Majestats, que de ben segur va alegrar la jornada a molts, especialment els més petits que estan ingressats en centres aquests dies de Nadal.

Acompanyaven Ses Majestats per primera vegada l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i altres regidors de l’Ajuntament de Tortosa.

Tot seguit, a les 12 hores, els Reis d’Orient i els seus Patges Reials van desplaçar-se fins a l’ermita dels Tres Reis, a la carretera de Tortosa-Bítem, per celebrar-hi la tradicional missa en honor seu.

Conclou així la campanya de Nadal a la ciutat. Aquest cap de setmana també ha estat el darrer per gaudir de la pista de gel a la plaça de l’Ajuntament, que des de fa anys és un dels pols d’atracció de la temporada a la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari