Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els World Sport Games necessiten 500 voluntaris

Es pot fer avui a l’estand dels jocs a Expoebre o a través del web www.tortosa2019.cat

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge de l’estand que avui trobaran els interessats a la Fira Expoebre de Tortosa. FOTO: Joan Revillas

Imatge de l’estand que avui trobaran els interessats a la Fira Expoebre de Tortosa. FOTO: Joan Revillas

Coincidint amb la 74a edició d’Expoebre, els World Sports Games (WSG) han donat el tret de sortida a la inscripció de voluntaris per a l’esdeveniment que acolliran Tortosa i les Terres de l’Ebre de 2 al 7 de juliol del 2019.

Les inscripcions es podran fer fins a finals d’enguany, i l’organització confia arribar al mig miler de voluntaris per garantir l’èxit de l’organització d’aquest esdeveniment esportiu internacional. 

Avui, darrer dia d’Expoebre, els interessats poden adreçar-se a l’estand dels World Sports Games per informar-se o inscriure’s. La campanya porta per títol ‘Jo m’hi apunto!’.

Durant els propers mesos també està previst que es facin accions similars a la d’Expoebre de captació de voluntaris a les diferents subseus dels WSG. De moment, segons ha comunicat l’Ajuntament de Tortosaen els dos primers dies de fira, ja s’han inscrit 53 voluntaris, majoritàriament joves. Després d’Expoebre, la campanya de voluntaris continuarà a través del web www.tortosa2019.cat

Es poden inscriure tots aquells ciutadans i ciutadanes que ho desitgen a partir dels 16 anys. També es valorarà els coneixements d’idiomes com l’anglès, francès a més del català i castellà, tot i que no és imprescindible.

Perfil de voluntaris
L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que a Tortosa es reproduirà el model de voluntariat dels darrers jocs, fets a Riga, on s’assignava un voluntari a cadascun dels grups esportius que viatjaven amb cada delegació. 

«És un acompanyament al llarg dels dies i això pot ajudar a fomentar la relació entre la gent de Tortosa i els municipis ebrencs on hi ha les subseus», ha explicat. «El perfil més òptim és el d’universitari o estudiant que aquells dies estiguen lliures. Però també pot ser qualsevol persona a altres franges, com els migdies per gestionar els àpats, o a les primeres hores del matí. Ja encaixarem a cadascú segons el seu perfil per a cada activitat».

L’alcaldessa també ha avançat que de cara a la tardor es podrà avançar el nom d’alguns dels països que participaran durant el congrés del CSIT que s’organitzarà a Tortosa.

Comentarios

Lea También