Els abanderats de Tortosa actuen davant del Papa

El Papa Francesc va rebre en audiència el passat dimecres un grup de 22 membres dels Abanderats de Tortosa i de la Colla Jove de Dolçainers.

19 mayo 2017 21:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Festa del Renaixement de Tortosa ha arribat fins a Roma i, concretament, fins davant del mateix Papa.

El Papa Francesc va rebre en audiència el passat dimecres un grup de 22 membres dels Abanderats de Tortosa i de la Colla Jove de Dolçainers.

«L’audiència era multitudinària, hi havia milers de persones, i vam poder estar a les primeres files. Vam tindre la sort que el Papa ens va rebre i li vam lliurar un exemplar del llibre Tortosa, cultiva l’art de viure», explica al Diari el regidor de la Festa del Renaixement, Domingo Tomàs.

El grup va passar uns dies previs coneixent Roma i després de l’audiència amb el Papa van actuar davant del públic enfront mateix de la basílica, a la part central de la plaça Sant Pere del Vaticà.

«Ha sigut una experiència única i irrepetible, i ara el Papa, si no coneixia Tortosa o la Festa del Renaixement, ja en té un motiu», valora positivament Domingo Tomàs.

El passat mes de setembre, la Festa del Renaixement també va ser present, un any més, en una nova edició de la Fête du Roi de l’Oiseau, a Le Puy-en-Velay, al departament francès de l’Alt Loira. Els Abanderats de la Festa del Renaixement, juntament amb la Fanfara de la Vegueria, Lo Golafre i l’Escola Municipal de Teatre amb l’espectacle In Festa, van formar part de la delegació tortosina que va actuar en una de les festes de recreació històrica més importants de França.–m. p.

Comentarios
Multimedia Diari