Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els afectats de l’incendi organitzen el tercer tall consecutiu a la C-12

Així ho van decidir en una assemblea informativa celebrada aquest dimecres a la nit a Bovera

ACN

Whatsapp
Els pagesos aturant la C-12 amb els seus tractors. FOTO: Joan Revillas

Els pagesos aturant la C-12 amb els seus tractors. FOTO: Joan Revillas

Pagesos afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues tornaran a tallar la C-12, a Flix, per tercer diumenge consecutiu.

Així ho van decidir en una assemblea informativa celebrada aquest dimecres a la nit a Bovera (Garrigues) amb la participació d’agricultors de diverses de les poblacions afectades.

A la vegada, mantenen la marxa lenta prevista pel 14 d’agost des de Lleida fins a la seu del Departament d’Agricultura, a Barcelona. Els pagesos consideren «insuficients» les mesures de suport aprovades per la conselleria i segueixen exigint l’habilitació d’ajuts directes a fons perdut per als pagesos i ramaders afectats per tal de pal·liar els danys que els va ocasionar el foc en les seves explotacions.

En una trobada celebrava a Bovera, els afectats van acordar tornar a tallar aquest diumenge la C-12, a Flix, per seguir reclamant al Govern «les mesures directes que es mereixen» els productors de la Ribera d’Ebre.

Per la seva banda, Unió de Pagesos va organitzar el dimecres a la nit a Maials (Segrià) una reunió per informar els pagesos i ramaders afectats pel foc sobre la gestió dels ajuts que ha posat en marxa el Departament d’Agricultura per tal que puguin acollir-s’hi. Entre les mesures aprovades, Agricultura ha habilitat una línia de préstecs per un import de 5 milions d’euros, l’interès del qual assumirà Agricultura. 
 

Temas

Comentarios

Lea También