Más de Ebre

Els afectats de l’incendi organitzen el tercer tall consecutiu a la C-12

Així ho van decidir en una assemblea informativa celebrada aquest dimecres a la nit a Bovera

ACN

Whatsapp
Els pagesos aturant la C-12 amb els seus tractors. FOTO: Joan Revillas

Els pagesos aturant la C-12 amb els seus tractors. FOTO: Joan Revillas

Pagesos afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues tornaran a tallar la C-12, a Flix, per tercer diumenge consecutiu.

Així ho van decidir en una assemblea informativa celebrada aquest dimecres a la nit a Bovera (Garrigues) amb la participació d’agricultors de diverses de les poblacions afectades.

A la vegada, mantenen la marxa lenta prevista pel 14 d’agost des de Lleida fins a la seu del Departament d’Agricultura, a Barcelona. Els pagesos consideren «insuficients» les mesures de suport aprovades per la conselleria i segueixen exigint l’habilitació d’ajuts directes a fons perdut per als pagesos i ramaders afectats per tal de pal·liar els danys que els va ocasionar el foc en les seves explotacions.

En una trobada celebrava a Bovera, els afectats van acordar tornar a tallar aquest diumenge la C-12, a Flix, per seguir reclamant al Govern «les mesures directes que es mereixen» els productors de la Ribera d’Ebre.

Per la seva banda, Unió de Pagesos va organitzar el dimecres a la nit a Maials (Segrià) una reunió per informar els pagesos i ramaders afectats pel foc sobre la gestió dels ajuts que ha posat en marxa el Departament d’Agricultura per tal que puguin acollir-s’hi. Entre les mesures aprovades, Agricultura ha habilitat una línia de préstecs per un import de 5 milions d’euros, l’interès del qual assumirà Agricultura. 
 

Temas

Comentarios

Lea También