Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els animals, el centre d’un món oníric a Tortosa

L’exposició de Roser Panisello es pot visitar a la Biblioteca Marcel·lí Domingo fins al 31 de març

Maria Noche

Whatsapp
Els quadres de la mostra ‘Re-creació animal’ plasmen un món oníric, tot i que incorporen elements realistes. FOTO: Joan Revillas

Els quadres de la mostra ‘Re-creació animal’ plasmen un món oníric, tot i que incorporen elements realistes. FOTO: Joan Revillas

L’exposició ‘Re-creació animal’ de Roser Panisello mostra un univers oníric on, aparentment, tots els animals tenen una gran solidesa i serenor. Quadres acrílics amb colors vius que recreen la infantesa i la simplicitat, dirigint-se a un públic de totes les edats que pot gaudir de les històries que evoca cada quadre. 

Els animals són sempre els protagonistes. En aquest cas, destaquen dos quadres on apareix la famosa Cucafera de Tortosa, símbol d’unió que s’utilitza com a homenatge a les Terres de l’Ebre. Les seves obres també tenen elements realistes, ja que molts dels animals que hi apareixen són espècies que ha descobert a través de les seves experiències arreu del món. Uns peixos de la Xina o uns camells de Dubai són alguns dels animals que conformen la seva obra, exposada a la Biblioteca Marcel·lí Domingo fins al dia 31 de març.

Temas

Comentarios

Lea También