Els bombers treballen en dos incendis de vegetació a Amposta i la Sénia

El de la capital del Montsià està a prop del polígon industrial Tosses

Àngel Juanpere

Whatsapp
Imatge aèria de l'incendi d'Amposta. Foto: Bombers de la Generalitat

Imatge aèria de l'incendi d'Amposta. Foto: Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat estan treballant, a primeres hores d’aquesta tarda de dilluns, en l’extinció de dos incendis de vegetació que s’han declarat a les Terres de l’Ebre, concretament a Amposta i la Sénia.

El primer avís s’ha rebut a les 14.40 hores sobre un foc situat al carrer Roma del polígon industrial Tosses, a la capital del Montsià.

Un helicòpter bombarder participant en l’extinció del foc d’Amposta. Foto: Roser Regolf

Es tracta d’una zona urbana. Cap el lloc s’han desplaçat 13 dotacions terrestres dels parcs d’Amposta, Ulldecona, l’Ametlla de Mar, Móra d’Ebre, Benifallet i Tortosa, a més a més dels GRAF i tres mitjans aeris -un helicòpter i dues avionetes-

Les flames han afectat 5,7 hectàrees, segons dades provisionals del Cos d'Agents Rurals. A dos quarts de sis de la tarda el foc ja estava controlat.

Per una altra part, el segon incendi s’ha declarat a les 15.21 hores a uns cent metres de la carretera local TV-3421 –de la Sénia a Mas de Barberans-, concretament a l’alçada del punt quilomètric 5.

Imatge aèria de l'incendi de la Sénia.

Inicialment, s’han mobilitzat dues dotacions del parc d’Ulldecona, tot i que després se n’han afegit més, així com també mitjans aeris. Finalment han intervingut sis dotacions terrestres i dos helicòpters bombarders. 

A tres quarts de sis de la tarda el foc s'ha donat per controlat després d'afectar tres hectàrees, segons els agents rurals.

Temas

Comentarios

Lea También