Els bombers treballen en un incendi forestal a Benifallet

S'han activat nou dotacions terrestres i un helicòpter

08 junio 2021 15:25 | Actualizado a 08 junio 2021 19:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat treballen aquesta tarda de dimarts en l'extinció d'un incendi forestal al terme municipal de Benifallet. 

El foc s'ha detectat minuts abans d'un quart de cinc de la tarda a prop del punt quilomètric 17 de la carretera T-301, que va paral·lela al riu Ebre (però a l'altra costat de la C-12) i que uneix la C-12 amb Tortosa a través de Tivenys i Bítem. 

Cap el lloc s'han desplaçat nou dotacions terrestres -dels parcs de Móra d'Ebre, Gandesa, Tortosa, Benifallet i de la Regió d'Emergències- i un helicòpter. Inicialment també anaven cap el lloc avionetes, però el seu servei s'ha anul·lat.

S'ha pogut estabilitzar-ne el cap just abans d'entrar a massa forestal densa i confinar l'incendi.

A les 17.51 hores el foc s'ha donat per extingit després de cremar 1.400 metres quadrats.

Altres incendis

Durant la jornada d'avui, els bombers han fet front a altres incendis de vegetació. El primer s'ha declarat minuts després de les onze del matí en un camp de Bítem (Tortosa).

En l'extinció han intervingut tres dotacions de bombers dels parcs de Tortosa i Móra d'Ebre, a més a més d'un helicòpter.

Els propietari del terreny ha ajudat a rematar la zona cremada

I a dos quarts d'una de la tarda tornava a saltar l'alarma, en aquest cas al terme de Rasquera. A un quart de dues estava apagar després de la intervenció de sis unitats terrestres i també d'un helicòpter.

Comentarios
Multimedia Diari