Más de Ebre

Els colors del Delta esclaten en una mostra fotogràfica al Museu de les Terres de l’Ebre

L’objectiu del fotògraf ha estat aconseguir composicions interessants aprofitant els elements que proporcionen la natura i l’home

M. Pallás

Whatsapp
Imatge de les fotografies exposades al museu. FOTO: Joan Revillas

Imatge de les fotografies exposades al museu. FOTO: Joan Revillas

Fins al 16 de juny, el vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, acull l’exposició fotogràfica d’Emilio Zaragoza (Barcelona, 1970) «La meua terra és de colors», composada per vint-i-cinc fotografies on es poden contemplar diferents indrets del Delta de l’Ebre en diferents èpoques de l’any.

Es tracta d’instantànies plenes d’harmonia que reflecteixen la qualitat paisatgística del territori a través de la fotografia: camps d’arròs en època de collita, els primers rajos de sol sortint a la costa de l’Ebre o la màgia de les llacunes del Delta. L’objectiu del fotògraf ha estat aconseguir composicions interessants aprofitant els elements que proporcionen la natura i l’home. 

La majoria de vegades es respecta la regla dels terços encara que de tant en tant es dóna pas a l’experimentació. Els marcs naturals o artificials que el fotògraf es troba permeten afegir un major impacte visual en les imatges, tot amb el propòsit d’oferir a l’espectador la relació estreta que hi ha amb la fotografia i el paisatge. En aquest cas, un paisatge molt ric.

La mostra es pot veure de dimarts a dissabte d’11 a 14 hores, i de 17.30 a 20 hores. En diumenges i festius d’11.30 a 14 hores. L’entrada és gratuïta.

Temas

Comentarios

Lea También