Els dos hospitalitzats per l'accident a l'N-340 havien quedat atrapats

En el cas del camioner, els Bombers van haver d'utilitzar una autoescala ja que la cabina havia quedat a uns quatre metres d'alçada al costat d'un marge

26 mayo 2017 08:02 | Actualizado a 28 noviembre 2017 13:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una col·lisió frontal entre un camió i un turisme a l'N-340, al seu pas per Sant Carles de la Ràpita (Montsià), va causar aquest divendres un ferit crític i un ferit greu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre es va produir poc abans de la mitjanit a l'alçada del quilòmetre 1073,6, en sentit Tarragona i també s'hi va veure implicat un segon turisme. Els dos ferits, que van haver de ser excarcerats, van ser traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. En el cas del camioner, els Bombers van haver d'utilitzar una autoescala ja que la cabina havia quedat a uns quatre metres d'alçada al costat d'un marge.

Pel que fa l'afectació viària, l'N-340 va quedar tallada en els dos sentits de la circulació des del moment de l'accident fins a dos quarts de quatre de la tarda i mentrestant el trànsit es va desviar per la carretera antiga.

Fins al lloc, s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

Comentarios
Multimedia Diari