Els empresaris ebrencs confien que el Procicat aixeque el confinament comarcal en pocs dies

El conseller d'Interior Miquel Sàmper s'ha reunit avui amb els empresaris del territori

14 abril 2021 09:20 | Actualizado a 14 abril 2021 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, acompanyat de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha portat a terme aquest dimecres al matí una visita institucional a les Terres de l’Ebre per mantenir una trobada amb membres de l’Associació d’Empresaris de les comarques de l’Ebre (AECE), representants de la Cambra de Comerç de Tortosa i de la PIMEC Terres de l'Ebre.

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que el confinament comarcal, contra el qual protesta el territori des de fa mesos, podria acabar en pocs dies. Sàmper ha detallat que "s'està treballant amb altres estructures territorials que marquin el confinament", però ha deixat clar que això dependrà de la situació epidemiològica del territori, especialment de la pressió assistencial a les UCI.

Tant l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, com els empresaris ebrencs, han celebrat que es comencin a atendre les peticions del territori per permetre la mobilitat entre les quatre comarques del territori. "Agraïm que s'haja pogut celebrar la reunió. Creiem que és necessari una mobilitat entre les quatre comarques ebrenques, com sempre hem vingut dient", ha declarat l'alcaldessa. 

Posteriorment, Sàmper ha visitat la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, la Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Tortosa, les dependències de la Regió d'Emergències Terres de l'Ebre i el Parc de Bombers de Tortosa. 

Comentarios
Multimedia Diari