Els grups Movem Tortosa, PSC i la CUP denuncien les 'males formes' del govern local

L'oposició critica que es rebutgen les seues propostes sistemàricament

19 mayo 2017 16:04 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els tres grups d’esquerres de l’oposició de l’Ajuntament de Tortosa, Movem Tortosa, PSC i la CUP, han denunciat en una compareixença conjunta la manca de debat polític i les «males formes», del govern local format per CiU i ERC. Els grups critiquen que en els darrers dos plens de l’Ajuntament s’hagin rebutjat les 16 propostes de l’oposició «sense ni tan sols ser estudiades o analitzades».

El portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez, ha manifestat que davant «de la situació delicada que pateix Tortosa, de pobresa, precarietat laboral i atur, com és possible que es rebutge que Tesla Motors puga implantar-se a Tortosa i donar faena, per exemple?». «O com es pot mentir quan es presenta una moció per què Tortosa entri dintre de la Ruta Europea del Modernismes i dir falsedats per no reconèixer que el govern no ha fet la feina? En alguns casos es ridiculitza o es desprestigia les propostes».

També el portaveu del grup socialista, Enric Roig, ha manifestat que la manera de governar de Bel no ha canviat en els darrers temps, que ja ve de l’anterior mandat, del de CiU. «Estem davant de la postveritat. Roigé i Bel són el més pur estil Trump a la tortosina. Menteixen i saben que menteixen», ha valorat Roig. «Denunciar que els tortosins tenen problemes i ho estan passant malament, fer propostes socials... Tot és posar pals a les rodes a tot». Roig ha afirmat que «el govern és incapaç d’acceptar propostes que no siguen seues» i que volen que l’oposició «es canse».

Francesc Vallespí, en representació de Movem Tortosa, ha fet una estirada d’orelles al paper d’ERC en el govern. «La submissió és total. Hem vist la renúncia d’ERC a les polítiques d’esquerra. Ni tant sols no ha exigit educació o respecte al ple per a tots els regidors». 

Comentarios
Multimedia Diari