Más de Ebre

Els hospitals ebrencs, sense cap malalt de Covid-19 després de l'alta d'un veí de Ginestar

L'home de 82 anys ha sortit aquest divendres de l'hospital comarcal de Móra d'Ebre, on estava ingressat des del passat dia 7

Jordi Cabré

Whatsapp

Terres de l'Ebre no té cap pacient amb coronavirus ingressat en un llit d'hospital. Ni al principal, el Verge de la Cinta de Tortosa, ni als comarcals d'Amposta i Móra d'Ebre.

Precisament, aquest dijous, el Departament de Salut de la Generalitat informava que a la regió sanitària de Terres de l'Ebre quedava un pacient i aquest estava ubicat a l'hospital de la capital de la Ribera d'Ebre. 

L'únic pacient hospitalitzat de Covid-19 a Terres de l'Ebre està a Móra d'Ebre

Els hospitals de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre compten actualment amb un sol hopitalitzat per la Covid-19. Aquest pacient es troba a l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre. Per tant l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l'Hospital Comarcal d'Amposta, la Clínica Terres de l'Ebre i l'Hospital de la Santa Creu actualment no tenen cap pacient ingressat amb diagnòstic covid positiu.

Avui, però, aquest pacient ha rebut l'alta mèdica i ha sigut acomiadat amb una gran ovació per part del personal mèdic de l'hospital comarcal de Móra d'Ebre.

Es tracta d'un veí de la localitat de Ginestar de 82 anys que va ingressar a l'hospital de Móra d'Ebre el passat 15 d'abril. El seu estat de salut va empitjorar i va ser traslladat a l'UCI del Verge de la Cinta de Tortosa al dia següent, 16 d'abril. Allí va romandre en un llit fins el dia 7 de maig, on el seu estat de salut va millorar.

Es va programat el trasllat en ambulància a Móra el mateix dia 7 de maig i fins avui dia 22 ha romangut al centres hospitalari de Móra d'Ebre, sent l'últim pacient de coronavirus d'un hospital de la regió sanitària.

Cal recordar, però, que ahir es van contagiar dues persones en aquestes comarques (segons dades facilitades avui divendres per la Generalitat) i el total de les Terres de l'Ebre és de 324 persones acumulades des del principi de l'emergència sanitària.

L'adéu a l'últim pacient de l'hospital de Móra significa que els casos de coronavirus existents són lleus i tractats de forma domiciliària.

Temas

Comentarios

Lea También