Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els més petits aprenen com tenir cura del medi ambient

Els alumnes de l’escola de Xerta van participar ahir en un taller divulgatiu on se’ls va mostrar com és el manteniment de la Via Verda

Maria Noche

Whatsapp
Els membres de la brigada van repartir un detall a tots els alumnes de l’escola de Xerta. FOTO: Joan Revillas

Els membres de la brigada van repartir un detall a tots els alumnes de l’escola de Xerta. FOTO: Joan Revillas

La importància del manteniment i cura del medi natural és un dels ensenyaments més importants en l’època escolar. Els xiquets i xiquetes han d’aprendre des de ben petits com és aquesta tasca, i començar-la a aplicar ells mateixos en petits gestos cada dia. És per això que ahir, Dia Mundial del Medi Ambient, i en el marc de la Setmana de la Natura, el Consell Comarcal del Baix Ebre va convidar tots els alumnes de l’escola de Xerta a una activitat realitzada a l’estació de la Via Verda de Xerta, per conscienciar-los de la necessitat de conservar el patrimoni natural. 

Els integrants de la brigada de manteniment del tram del Baix Ebre de la Via Verda van ser els encarregats d’ensenyar als nens quines són les eines que utilitzen per a dur a terme aquest manteniment, i els van fer la demostració de diverses tasques com tallar la gespa o desbrossar els vorals. 

El mateix taller divulgatiu es va realitzar el passat dilluns amb els escolars d’Aldover. Altres centres del territori també van realitzar ahir activitats a la natura, com és el cas de l’Institut Daniel Mangrané, de Jesús, on els alumnes van participar en una plantada d’arbres i plantes aromàtiques, i en la penjada del distintiu Escola Verda.

Comentarios

Lea También