Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els professors de l’IES Joaquim Bau de Tortosa donen suport al director davant els advertiments de l’Estat

Un gruix important de professors de l’IES Joaquim Bau de Tortosa s’ha concentrat aquest migdia a les portes del centre escolar en solidaritat amb el director del centre.

A.Caralt

Whatsapp
Imatge dels professors de l'IES Joaquim Bau mobilitzats avui. Foto. A.Caralt

Imatge dels professors de l'IES Joaquim Bau mobilitzats avui. Foto. A.Caralt

Un gruix important de professors de l’IES Joaquim Bau de Tortosa s’ha concentrat aquest migdia a les portes del centre escolar en solidaritat amb el director del centre, després d’haver rebut els advertiments de la Delegació del Govern de l’Estat i de la Fiscalia, a través dels Mossos, que no havien de donar cap tipus de suport al referèndum de diumenge.

Uns 40 professors s’han concentrat amb pancartes al·lusives al dret d’exercit el vot, la llibertat d’expressió i la democràcia. El portaveu del col·lectiu, Jordi Martí, ha detallat que la concentració s’ha convocat de manera espontània, sense haver convocat un claustre abans, per donar un suport ferm al director del centre. “Estem indignats i afectats. Considerem que els advertiments que ha rebut el director són clarament amenaçadors i intimidatoris. Quan toquen un company ens toquen a tots”, ha assegurat.

Per a Martí, l’Estat “amenaça amb tota la seva artilleria, demanant nom i cognoms de la part més feble de la cadena, amenaces que poden destrossar la vida d’aquesta persona. Estem esparverats”.

La concentració s’ha allargat uns quinze minuts, sense cap més incidència. Els professors han explicat, finalment, que convocaran una assembles per determinar si prenen alguna acció com a col·lectiu el dia de la votació.

Temas

Comentarios

Lea También