Els restauradors de Tortosa mostren de nou la seva indignació i tiren brossa davant la seu de la Generalitat

La protesta del sector, amb la participació avui també de proveïdors,  s'ha traslladat  a la plaça davant del Mercat Municipal

21 diciembre 2020 11:41 | Actualizado a 23 diciembre 2020 12:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Coincidint amb l’entrada en vigor de les noves restriccions, el sector de la restauració de Tortosa ha tornat a protestar davant la seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre aquest dilluns al matí. Desenes de propietaris i treballadors de bars i restaurants, així com també d’empreses proveïdores, s’han concentrat i han tornat a tira brossa davant la seu de l’administració catalana, a la plaça Gerard Vergés del nucli antic de Tortosa.

Es repetia així la imatge que el sector ja va protagonitzar divendres passat, quan es van anunciar les noves mesures que restringeixen els horaris dels establiments a les portes de  Nadal i que suposen que a la tarda- nit han de romandre tancats i només poden oferir servei per emportar o a domicili. Els restauradors tortosins han mostrat la seva indignació, amb crits i proclames perquè els deixin treballar i contra el pagament d’impostos que se’ls mantenen sense canvis. Posteriorment la protesta s’ha traslladat a la plaça Barcelona, davant del Mercat Municipal.

Comentarios
Multimedia Diari