Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els sindicats CCOO i UGT surten al carrer per reclamar sous dignes

Segons els sindicats, el salari mitjà d'un ebrenc és un 25% més baix en comparació a altres punts del territori català

M. Pallás

Whatsapp
Els sindicats i altres manifestants ahir al carrer de la Rosa, a Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

Els sindicats i altres manifestants ahir al carrer de la Rosa, a Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

Diverses desenes de persones es van concentrar aquest dijous davant la delegació del Departament de Treball de les Terres de l’Ebre, a Tortosa, convocats pels sindicats CCOO i UGT, per reclamar uns millors salaris i unes millors condicions de treball.

La concentració ja s’ha fet en altres punts de l’Estat i el país sota el lema ‘Ocupació, salaris i pensions dignes’.

Al crit de «Volem sous dignes!», els manifestants van criticar que «una tímida recuperació de l’economia no és sortir de la crisi» i que a les Terres de l’Ebre «hi ha una situació pitjor».

I és que segons el secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre, Valentí Marín, el salari mitjà d’un ebrenc és un 25% més baix en comparació a un altre d’un altre lloc del territori català . «I la inspecció de treball no fa les inspeccions que li pertoca sobretot en el sector primari».

També el secretari general de Comissions Obreres a l’Ebre, Josep Casadó, denunciava les condicions d’alguns models de contractes.

«En plena temporada alta, s’arriben a pagar 2,5 euros l’hora en el sector de serveis. Això produeix pobresa. Tot i treballar, la gent no arriba a finals de mes. Iaixò és una cosa que no havia passat mai abans».

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También