Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els sindicats denuncien una nova rebel·lió de venedors ambulants contra mossos a Sant Carles de la Ràpita

"Amb crits i empentes" han obligat "a marxar" als policies que els havien instat a allunyar-se d'un mercat

ACN

Whatsapp

La trisindical dels Mossos (SME, SPC i CAT) ha denunciat que aquest dissabte al migdia s'ha produït una nova rebel·lió de venedors ambulants contra agents del cos. Segons ha explicat el secretari general de l'SME, Toni Castejón, ha estat Sant Carles de la Ràpita, després que uns agents de proximitat, requerits per treballadors d'un mercat, han instat a un grup de 'manters' a allunyar-se de la zona. La reacció dels venedors ambulants ha estat enfrontar-se amb els policies "amb crits, empentes i amenaces". La versió oficial dels Mossos d'Esquadra matisa que la tasca de mediació dels policies implicats ha aconseguit, però, rebaixar una tensió molt "crispada" a l'inici de l'enfrontament.

Castejón ha relatat que els policies han hagut de marxar "per evitar ser agredits" i també que "els reforços que s'havien activat", d'efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, han estat finalment anul·lats i han girat cua per decisió del sotscap regional. El portaveu sindical ha criticat la decisió "perquè deixa venuts els agents" i perquè la situació "cada cop és més tensa" entre agents i 'manters'.

La versió oficial del cos dels Mossos d'Esquadra remarca que en cap cas els policies han hagut d'abandonar l'espai de l'enfrontament. Es tractava d'agents de seguretat ciutadana, policies de proximitat, i la seva tasca "de mediació" ha aconseguit asserenar-los. Tot i que la situació ha estat a l'inici "molt crispada" no s'ha arribat a produir cap agressió per part d'ambulants contra els mossos.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También