Els treballadors d'Agrofruit anuncien una vaga indefinida després de més de dos mesos sense cobrar

Un any després de superar un concurs de creditors, els treballadors fa més de dos mesos que no cobren la nòmina i han convocat una vaga indefinida a partir del 25 de gener

12 enero 2018 12:08 | Actualizado a 12 enero 2018 12:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els problemes amb el pagament als treballadors tornen a Agrofruit Export, la principal empresa exportadora de cítrics del país, ubicada a Tortosa, al polígon industrial Baix Ebre. Un any després de superar un concurs de creditors, els treballadors fa més de dos mesos que no cobren la nòmina i han convocat una vaga indefinida a partir del 25 de gener.

A la plantilla d'Agrofruit, amb 75 empleats fixes i discontinus, també se'ls deu les pagues extra des del març de l'any passat, és a dir, al menys tres pagues extraordinàries. Agrofruit Export va sortir a finals de 2015 del concurs de creditors al que es va veure arrossegada per una acumulació de deutes de més de 50 milions d'euros, i un patrimoni net negatiu d'uns 30 milions més. El seu exgerent havia ocultat, suposadament, 15 milions d'euros de pèrdues de la companyia amb una facturació fictícia. El cas el va destapar el 2013 l'operació policial Àgora.

Comentarios
Multimedia Diari