Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els veïns d'Alcanar trien el destí de 40.000 euros del pressupost municipal

Fins al 2 de març poden votar els majors de 15 anys empadronats al municipi

M. Millan

Whatsapp
El regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig.

El regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig.

Els veïns d’Alcanar ja poden votar a quines iniciatives es destinen 40.000 euros dels pressupostos municipals d’aquest 2018. Es tracta d’una nova convocatòria dels pressupostos participatius, en la que poden votar fins al 2 de març els majors de 15 anys empradonats al municipi, a les urnes instal·lades a la recepció de l’Ajuntament i a l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases

Com en les dues edicions anteriors, s’han elaborat dos tipus de butlletes de participació diferents, una amb deu propostes per a Alcanar i l’altra amb onze per a les Cases d’Alcanar. 

Tots els projectes que s’inclouen en les butlletes han sorgit de les inquietuds detectades a través de l’app Línia Verda, el programa d’Alcanar Ràdio ‘Millorem Alcanar’, les instàncies presentades pels veïns i les aportacions de les entitats del municipi.

Els projectes que s’han inclòs a la campanya de pressupostos participatius per al 2018 d’Alcanar i les Cases són la instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, un sistema d’identificació d’ejeccions d’animals i sessions de cinema familiar.
A més d’aquestes propostes, els casencs i casenques en poden escollir d’altres, com la creació d’una zona jove, la instal·lació de zones d’higiene canina (pipicans), la posada en funcionament de pistes d’street futbol o de pàdel, la millora de la pista de vòlei platja del Marjal o de l’Oficina Delegada de les Cases, l’arranjament de la planta superior del casal d’avis o la instal·lació d’un parc biosaludable a la zona del passeig.

D’altra banda, els veïns i veïnes d’Alcanar també poden triar si s’estimen més l’ampliació del parc de patinatge (skatepark) del Mirador, la substitució dels policarbonats del pavelló, l’adequació de l’entorn i els vestidors de les pistes poliesportives de la Fanecada, la creació d’una zona d’esgambi per a gossos o d’aparcaments públics, actuacions de millora de la sonoritat al centre cívic o la instal·lació d’una pista d’street workout i cal·listènia.

A més, s’han programat càpsules participatives amb els veïns i veïnes d’Alcanar-Platja, «per tal de copsar les seues necessitats específiques i integrar-les dins de les actuacions que es portaran a terme enguany», detalla el regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig. 
Quan acabe la campanya tindrà lloc el recompte de vots, en un acte públic en presència del secretari municipal, i posteriorment es faran oficials els quatre projectes guanyadors. 

Temas

Comentarios

Lea También