Els veïns d'Amposta rememoren la ciutat de principis del segle XX

Centenars de persones es vesteixen com els seus avantpassats per participar activament en la Festa del Mercat a la Plaça, que avui viu la seva darrera jornada

19 mayo 2017 19:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els veïns d’Amposta s’han bolcat un any més en la Festa del Mercat a la Plaça, en què es rememora la puixança de la ciutat a principis del segle XX. Centenars de persones de totes les edats omplen aquest cap de setmana els carrers vestits amb la indumentària dels seus avantpassats, mentre recorden també oficis antics i altres activitats pròpies de fa un segle. Ahir es va poder gaudir dels primers passis dels espectacles de sarsuela, cabaret, circ, cinema mut o vermut dansat, que continuen avui, a més del recorregut d’un pastor amb 300 ovelles pels carrers de la ciutat. Ahir al matí també es va fer el lliurament als premis als millors aparadors per la seva ambientació d’època, als comerços Maragda, Nono i Tribeca.

Entre les propostes de la darrera jornada de la Festa del Mercat a la Plaça, avui hi ha demostracions de balls d’època, concerts de big band, passejades amb carros o un concurs de cantadors. L’activitat es concentra pels principals carrers del nucli antic del municipi. 

Comentarios
Multimedia Diari