Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els veïns de Móra la Nova voten millorar l'acústica del pavelló

Primera convocatòria dels pressupostos participatius 

Diari de Tarragona

Whatsapp
El pavelló, durant la fira del passat cap de setmana.

El pavelló, durant la fira del passat cap de setmana.

Aprovada la reforma d’adequació acústica del Pavelló Firal 1 d’octubre de Móra la Nova en els primers pressupostos participatius organitzats pel consistori. Es tracta de l’opció més votada, que va guanyar per majoria amb 170 vots a favor. Segons l’alcalde del municipi, Francesc X. Moliné, el procés de reforma ja està en marxa perquè la idea és materialitzar l’opció escollida aquest mateix any. Moliné ha declarat que ja s’han fet els primers contactes amb un equip d’enginyers perquè en facin un estudi i redactin el projecte per adequar la sonorització del recinte.

El pavelló acull habitualment les fires que se celebren al municipi, així com actes lúdics i culturals, sobretot quan la climatologia és adversa. Però el gran problema ha estat, fins ara, la nefasta sonoritat de l’espai, arran del fet que inicialment aquest no estava dissenyat per acollir aquest tipus d’actes.

En els primers pressupostos participatius del municipi hi van col·laborar un total de 411 ciutadans, que es van debatre entre cinc opcions més a escollir, a banda de l’adequació de la sonoritat del pavelló. 

Podien escollir entre: encarregar estudis tècnics necessaris per a la construcció d’un centre de dia per a la gent gran (132 vots), posar una tanca al Parc 26 d’Octubre (44 vots), construir un circuit fitness a la vora del riu (35 vots), altres (14 vots) i construir un columbari al cementiri per dipositar les cendres dels difunts (13 vots). També s’han registrat tres vots nuls.

L’alcalde fa una valoració positiva d’aquests  pressupostos participatius, destacant que la participació va ser «prou elevada». 

Temas

Comentarios

Lea También