Els veïns de la zona del Coll de l’Alba de Tortosa protesten pel mal estat dels camins

Reclamen millores al camí del Fabaret, de Les Barcelles i de La Font de la Gràcia 

05 octubre 2021 11:13 | Actualizado a 05 octubre 2021 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una setantena de veïns van protagonitzar dilluns a la tarda una protesta davant de l’Ajuntament de Tortosa per denunciar el mal estat en què es troben alguns dels camins de la zona del Coll de l’Alba, terme de Tortosa.

«Som més de 150 de veïns que fem servir diàriament els camins del Fabaret, de Les Barcelles i de La Font de la Gràcia per accedir a les nostres finques situades al Coll de l’Alba i denunciem el lamentable estat d’aquests camins que en alguns trams fan impracticable l’accés», van expressar, carregats amb nombroses pancartes i amb xiulets i forta música davant l’Ajuntament de Tortosa, a la mateixa hora en què se celebrava el ple.
Una de les veïnes és Pepi Monzó, propietària d’una finca d’oliveres, qui explicava que «fa més de 10 anys que l’Ajuntament de Tortosa no ha fet res per millorar l’estat dels camins».

Per la seua banda, el regidor de Serveis Domingo Tomàs va confirmar que està identificada la problemàtica a la zona i altres camins propers, però s’han prioritzat altres amb més volum de trànsit. Entre el 2018 i el 2021 l’Ajuntament ha invertit més de 900.000 euros en l’arranjament de camins. Tortosa té fins a 400 km de camins al seu terme.

Comentarios
Multimedia Diari