Els veïns del Temple de Tortosa critiquen la brutícia del barri en una campanya de Movem

El grup recull les queixes i propostes dels veïns

06 octubre 2017 15:18 | Actualizado a 17 octubre 2017 12:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El grup municipal Movem Tortosa està portant a terme aquest mes d’octubre la campanya ‘Movem els barris’ per tal de conèixer les propostes i queixes dels veïns. La campanya ja s’ha celebrat a tots els barris de la ciutat, com per exemple el Centre, Remolins o Sant Llàtzer, i ara els integrants del grup recullen les propostes de l’últim barri que quedava: el Temple.

Aquest dijous al matí s’instal·là una vela a la plaça del Carrilet per informar i recollir les queixes dels veïns. El grup vehicularà les propostes al govern local, siga en forma de moció als plens, per escrit o denunciant-ho amb rodes de premsa. 

El material també serveix al grup per nodrir el seu programa electoral per als mandats. «Volem tenir en compte la ciutadania sempre. I és la nostra faena quant a oposició fer arribar les queixes dels veïns», explica el portaveu Jordi Jordan.

Les queixes són molt generals en l’àmbit de Tortosa ciutat i les més freqüents són per aquest ordre: la brutícia (i els excrements de gossos), la falta d’il·luminació i l’estat general de la ciutat (voreres, mobiliari...). El 18 d’octubre seran de 17 a 19 h a la parada del bus davant de l’AKÍ

Comentarios
Multimedia Diari