Els vins de la DO Terra Alta es promocionen a Tortosa

La capital del Baix Ebre acull l’últim acte promocional abans de la celebració del concurs internacional de garnatxes, que arrenca el dia 11 d’abril

27 marzo 2018 10:14 | Actualizado a 02 abril 2018 15:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una quarantena de cellers van participar ahir en l’últim dels esdeveniments per promocionar el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que tindrà lloc a la Terra Alta entre l’11 i 15 d’abril. En aquesta ocasió el showroom va celebrar-se a Tortosa, com a capital de les Terres de l’Ebre. Hi van participar 31 cellers de la DO Terra Alta, a més d’alguns de les DO Montsant, Catalunya, Costers del Segle i Empordà.

De showrooms per promocionar el concurs, se n’estan celebrant a les quatre províncies catalanes. L’objectiu és, en paraules del secretari del Consell Regulador de la DO Terra Alta, Jordi Rius, «fer força entre tots, i que l’acte no només es quede aquí sino que tinga més repercussió fora». El president de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, es va mostrar molt satisfet de la jornada d’ahir a Tortosa. «Hem superat les perspectives d’assistència quant a cellers i públic», va afirmar al Diari. I és que al showroom s’hi van inscriure 200 persones entre restauradors, sommeliers i prescriptors. Cal recordar que que la Terra Alta concentra el 33% de tota la garnatxa mundial, el 75% de la producció espanyola i el 90% de la catalana.
A quinze dies de la celebració del Concurs Grenaches du Monde, els organitzadors es mostren entusiasmats, si bé recorden que «ha sigut un procés molt difícil per la situació que estem patint a Catalunya». Arrufí declarà ahir tenir «moltes ganes per ensenyar a tot el món tot el que hem preparat».

Comentarios
Multimedia Diari