En estat crític el conductor d'un camió que s'ha precipitat al pantà de Flix

Accident laboral en la recta final de les obres de descontaminació de l'embassament. El ferit ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. 

M.Millan

Whatsapp
El camió accidentat. Foto: Joan Revillas

El camió accidentat. Foto: Joan Revillas

El conductor d’un camió que treballava en les obres del pantà de Flix està en estat crític després de patir un accident laboral i caure el vehicle parcialment al riu Ebre. El sinistre s’ha produït aquest dimecres poc després de les deu del matí, quan per causes que s’investiguen s’ha precipitat a l’aigua  el vehicle de gran tonatge que portava pedres per a l’escullera que s’està construint al marge del pantà, en la recta finals dels treballs de descontaminació de l’embassament. La presència d’altra maquinària ha evitat que el camió s’acabés de precipitar del tot a l’aigua.

El conductor ha quedat atrapat dins del vehicle. Cinc dotacions dels Bombers han participat en les tasques per treure’l. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha traslladat dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat. Un cop escarcerat, s’ha trasllat el ferit en helicòpter a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’home és treballador de l’empresa Construcciones y Desmontes Rivera Navarra, subcontractada per Tragsa en l’última fase dels treballs de descontaminació del pantà, impulsats per l’empresa pública Agua de las Cuencas Mediterráneas (Acuamed).

Comentarios

Lea También