En estat crític un nen de tres anys a punt d’ofegar-se en una piscina a l'Ametlla de Mar

El menor passava uns dies de vacances amb els pares a la urbanització Tres Cales

14 agosto 2017 08:01 | Actualizado a 10 noviembre 2017 09:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un nen de tres anys va resultar ferit crític ahir diumenge al migdia després d’estar a punt d’ofegar-se en una piscina particular de la urbanització Tres Cales de l’Ametlla de Mar, a la comarca del Baix Ebre. 

Segons fonts de Protecció de Civil, cap a les dues de la tarda es va rebre l’avís que un nen havia caigut dins una piscina i que els seus pares l’havien tret de l’aigua inconscient. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar un vehicle medicalitzat, una ambulància i un helicòpter a la zona. 

Els efectius sanitaris van aconseguir reanimar el menor i el van evacuar en helicòpter a l’Hospital Sant Joan de Déu en estat crític. 

Segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra, el menor estava passant uns dies de vacances amb els seus pares a la població ebrenca.

A Sitges (Garraf), una dona de 49 anys va morir la matinada d’ahir al precipitar-se des d’una altura de 15 metres en un barranc situat entre la cala Balmis i la platja de Sant Sebastià. Al lloc del succés, s’hi van desplaçar Bombers, Mossos i tres ambulàncies del SEM.

Comentarios
Multimedia Diari