En estat crític una dona de 38 anys apunyalada pel seu company de 70 anys a Amposta

La víctima fou operada d'urgència a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

09 junio 2021 09:21 | Actualizado a 09 junio 2021 09:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona de 38 anys es troba en estat crític a l'UCI de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa després de ser atacada amb un ganivet per la seva parella ahir dimarts al vespre a d'Amposta.

A las 19.55 hores, el telèfon d'emergències 112 va rebre la trucada d'una veïna alertant dels crits d'auxili de la víctima, que vivia amb el suposat agressor en un pis del carrer Ramon Sales. Aquesta informació va ser passada als Mossos d'Esquadra i a la Policia Local, que van desplaçar al lloc diverses patrulles.

La dona va ser trobada estesa enmig d'un bassal de sang al replà davant del seu pis, a la segona planta de l'edifici. Presentava múltiples ferides d'arma blanca al ventre. Estava conscient, per la qual cosa va poder dir qui havia estat l'agressor.

Un cop estabilitzada per efectius del SEM, va ser traslladada a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on fou operada d'urgència i es troba en estat crític a l'UCI.

Quan els agents van anar al pis, van poder detenir a la parella sentimental de la víctima, un home de 70 anys d'edat i també de nacionalitat colombiana. Els policies van trucar a la porta i l'home va sortir amb les mans enlaire i va ser detingut per agents dels Mossos.

L'home i la dona no estaven casats i eren parella de fet. Ell està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi. Demà dijous podria passar a disposició del Jutjat de Guàrdia d'Amposta. No havia denúncies prèvies sobre maltractaments.

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Amposta i de l'Àrea d'Investigació criminal (AIC) de les Terres de l'Ebre s'han fet càrrec del cas.

Comentarios
Multimedia Diari