En llibertat a l'espera de judici el camioner drogat que va atropellar un ciclista a Roquetes

El ciclista de 15 anys mort en l’atropellament de dissabte era natural de la Raval de Cristo. El conductor està acusat d’homicidi imprudent

14 noviembre 2017 09:28 | Actualizado a 15 noviembre 2017 17:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra han deixat en llibertat, en espera que sigui citat pel jutge, el camioner drogat que van detenir dissabte després d’atropellar mortalment un menor de 15 anys que circulava amb la seva bicicleta pel punt quilomètric 25 de la carretera entre Roquetes i Mas de Barberans.

El conductor, José Maria R. L., de 51 anys i nacionalitat espanyola, va donar positiu per cànnabis en el test de drogues realitzat per la Policia Catalana després d’atropellar mortalment el menor. Actualment està en espera de ser citat en seu judicial, acusat d’un delicte d’homicidi imprudent.

L’accident va passar a les 13.45 hores del dissabte quan el camioner circulava en direcció al Mas de Barberans i una de les rodes del vehicle va sortir de la calçada, instant en el qual el conductor va rectificar fent un gir brusc a l’esquerra fins a topar amb el ciclista que circulava en sentit contrari i topar amb un mur de pedra seca i una franja d’arbres.

El menor de 15 anys era natural de la Raval de Cristo, pedania de Roquetes. El jove fou acomiadat ahir en una funeral a l’església del seu poble.
L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha lamentat profundament els fets i ha explicat que tot i que en aquest cas no ha estat així s’han detectat vehicles pesants a velocitats massa elevades en les carreteres i camins del municipi. 

La carretera on es va produir l’accident mortal és estreta, sense pràcticament voral, revirada i amb canvis de rasant.

Comentarios
Multimedia Diari