Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Tortosa

En marxa l'arranjament de les voreres a la zona de Vora Parc, a Tortosa

REDACCIÓ

Whatsapp
Treballs en marxa a la zona de Vora Parc. FOTO: JOAN REVILLAS

Treballs en marxa a la zona de Vora Parc. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres d’arranjament de voreres a la zona de Vora Parc. Els treballs suposen la renovació dels trams més malmesos de l’entorn així com la substitució parcial i esponjament de l’arbrat existent en aquesta part de la ciutat. Precisament, la tipologia d’arbrat que hi ha en aquests carrers provoca que, amb el creixement expansiu de les arrels i de les soques, es produeixi el trencament dels escocells i l’aixecament d’alguns trams de vorera.

L’actuació ara iniciada se centra al carrer Rosa Maria Molas, en el tram que va dels carrers Soriano Montagut al Sebastià Juan Arbó. S’afegeix, d’aquesta manera, a una primera actuació feta a la part posterior del teatre auditori Felip Pedrell mesos enrera.

Ara, a més de substituir el paviment aixecat, també se substituirà la línia elèctrica i l’enllumenat públic en aquest carrer.

Posteriorment també s’actuarà per arranjar les parts més afectades al voltant dels escocells del carrer Mossèn Manyà, en el tram que va des del passeig de Ribera fins al carrer Sant Enric d’Ossó.

L’actuació compta amb un pressupost total de 60.337,70 euros. Mentre duren els treballs es poden produir alguns talls de trànsit puntuals.

Comentarios

Lea También