En marxa les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Deltebre

Hi participen 16 restaurants del municipi, coincidint amb l’època de la sega al Delta

11 septiembre 2021 14:44 | Actualizado a 11 septiembre 2021 14:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El mes de setembre és temps de sega de l’arròs al delta de l’Ebre. A més de celebrar les festes tradicionals de la sega, en les que els pobles de la zona donen a conèixer els treballs tradicionals del conreu abans de l’arribada de la maquinària, també és el moment de posar de relleu la gastronomia de la zona. És el cas de Deltebre, on l’Ajuntament i la Federació de Comerç i Turisme (Fecotur) han posat en marxa una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. 

Una nova edició que enguany compta amb 16 restaurants que ofereixen un ampli ventall de menús per degustar l’arròs en les seves diferents varietats. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que «des de l’Ajuntament de Deltebre seguirem treballant per generar accions que ens permetin dinamitzar l’economia del nostre municipi, i que ajudin a promocionar i projectar la nostra cuina i el nostre producte». I és que amb aquestes jornades, més enllà d’atraure als veïns i veïnes, també és té l’objectiu de seduir als habitants de la resta del territori.

En aquesta mateixa línia, i com a novetat, 16 establiments del municipi decoraran el seu aparador amb motius típics de la sega, una iniciativa que es pretén que tingui continuïtat en la resta d’edicions. La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha posat en valor «la implicació dels comerços i dels restaurants que participen en unes jornades que estan més que consolidades i que ens permeten gaudir de la cuina d’un dels productes estrella del nostre municipi, com també dels establiment».

Aquestes jornades van arrencar ahir divendres, 10 de setembre, i s’allargaran fins al diumenge 3 d’octubre. A la pàgina web de www.deltebre.cat, com també als establiments participants, es poden consultar les diferents propostes culinàries que els comensals podran degustar. 

Concretament, els restaurants participants són: Mas de Prades, Tramontano, Nuri, Mas de Nuri, Vistamar, Lo Raconet de Fermin, Nicanor,  Lo Mut, Les Dunes, Hotel Rull, Mirador de la Badia, Sushi MC, Delta Hotel, La Cuineta d’en Sergi, Bambú i l’Arròs de Ladis Alcalà. 

Comentarios
Multimedia Diari