En marxa noves obres de millora a carrers del barri de Ferreries de Tortosa

L’Ajuntament renova les voreres dels carrers Amor i Pina, a la part més antiga del barri

24 enero 2022 18:50 | Actualizado a 25 enero 2022 06:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa va començar ahir els treballs de renovació de les voreres dels carrers Amor i Pina del barri de Ferreries, en els trams que van del carrer Ràpita a la llarga de Sant Vicent. Els treballs suposen la substitució de l’actual paviment, després que hagi complit la seua vida útil. Alguns trams d’aquestes voreres encara tenien la definició antiga amb una capa de formigó estès, que ara quedarà definit amb un nou paviment de panot.

L’obra, amb un cost de 35.000 euros, se centra en un tram d’uns 400 metres lineals a la part més històrica de Ferreries. Fa poc temps ja s’han dut a terme altres actuacions de renovació de voreres a aquesta zona, com la feta al carrer Mas de Barberans.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, remarcà que aquest tipus d’actuacions suposen una de les prioritats de l’acció de govern, amb l’objectiu de fer que Tortosa «siga cada vegada més una ciutat amable per a les persones», ja siguen amb intervencions de petit format com d’altres de més gran abast.

En aquest sentit, l’alcaldessa va recordar que en els últims mesos s’han dut a terme nombroses renovacions de voreres al conjunt del municipi, a l’avinguda del Canigó, els carrers Alcanyís, Alfara de Carles, Castelló, passeig de l’Ebre, avinguda de Remolins, passeig Moreira, ronda Docs, i als carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a l’àmbit de Voraparc, entre d’altres.

Felip Pedrell

Com ja va detallar el Diari, una altra de les obres que hi ha actualment en marxa a la ciutat és la millora de les voreres a l’avinguda Felip Pedrell, entre la plaça del Paiolet i la plaça de la Catedral. Aquesta era una de les últimes zones pendents per arranjar a l’entorn patrimonial del nucli antic, i pren una especial rellevància ja que que connecta amb la nova plaça de la Catedral i l’espai museístic Cota Zero, just al davant de la façana fluvial de la ciutat. Properament, a més, es preveu l’execució d’una altra obra complementària: la que permetrà situar a un sol nivell el carrer Costa de Capellans fins a l’accés al col·legi de Remolins, al carrer Santa Anna. Posteriorment també es durà a terme l’asfaltatge de l’avinguda Felip Pedrell, entre la Costa de Capellans i la plaça de la Pau.

Comentarios
Multimedia Diari