Más de Ebre

Endesa entrega 23 ordinadors a l’Escola de Flix

Es tracta d’una iniciativa que forma part del Pla de Responsabilitat Pública que l’empresa va engegar contra els efectes de la Covid-19

REDACCIÓ

Whatsapp
L’acte va tenir lloc ahir a l’Escola Enric Grau Fontseré. fOTO: cedida

L’acte va tenir lloc ahir a l’Escola Enric Grau Fontseré. fOTO: cedida

L’escola Enric Grau Fontseré de Flix va acollir ahir l’acte d’entrega de 23 ordinadors amb targeta de connexió que Endesa ha donat al centre. Aquesta acció forma part del programa per pal·liar la bretxa digital posat en marxa per la companyia amb un conveni signat amb el Departament d’Educació de la Generalitat a través de la Fundació Endesa.

Mitjançant aquest conveni, la Companyia formalitzava l’entrega de 390 ordinadors a 9 centres educatius per posar a disposició dels alumnes amb menys recursos, amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la bretxa digital, una realitat que s’ha vist accentuada arran de la pandèmia. A l’acte d’ahir hi van assistir la regidora de serveis socials i famílies de Flix, Gemma Abelló, el responsable de l’Agrupació Ebre d’Endesa, Ismael Ricart, i el director del centre, Josep Manel Albiac.

Des del centre han valorat molt positivament la iniciativa ja que gràcies a aquests dispositius, que se sumen als que en el seu dia van rebre del Departament d’Educació, actualment poden dir que tenen «tota la Primària connectada». És una circumstància de gran rellevància en un centre on es treballa molt des de les noves tecnologies. «Aquestes iniciatives d’empreses properes, que fomenten plans de responsabilitat socials a l’entorn, són un important valor afegit per a nosaltres», va dir Albiac.

L’Ajuntament de Flix destacà i valorà la importància d’iniciatives com aquesta per poder fer front a les desigualtat en la preparació digital i no permetre que cap infant es quedi sense el seu dret a l’educació.

L’Escola Enric Grau Fontseré és un dels 9 centres educatius beneficiats per aquest programa. N’hi ha cinc a Lleida ciutat i un al municipi d’Aitona, un a Balaguer, i un a Sant Adrià de Besòs. La tria d’aquests municipis s’ha fet tenint en compte aquells on Endesa més intensament desenvolupa la seva activitat de generació amb centrals, i d’acord amb Educació.

Comentarios

Lea También