Enllestida la segona fase de la reforma del carrer Aire de Santa Bàrbara

L'obra s'ha executat amb un pressupost d'adjudicació de 278.000 euros

13 agosto 2020 13:20 | Actualizado a 13 agosto 2020 13:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ja estan enllestides a Santa Bàrbara les obres de reforma del carrer Aire, en la seua segona fase, en el tram comprès entre els encreuaments amb el carrer Príncep i el carrer Roger de Llúria. Se segueix així donant continuïtat a la canalització del Barranquet, iniciada al 2014 amb les obres del carrer Victòria, amb l’objectiu d’absorbir, en la mesura del que sigui possible, les avingudes periòdiques del Barranc del Pelós que creua d’oest a est el poble.

Igualment que en les fases anteriors, en aquesta fase s’ha instal·lat la canonada de recollida d’aigües pluvials i s’ha renovat totalment la xarxa d’aigua potable, el clavegueram i l’enllumenat. El carrer disposa d’un paviment d’aglomerat asfàltic, i cal destacar la millora de les voreres per tal de donar prioritat al pas de vianants per les mateixes sense dificultats. En aquests moments queda pendent la col·locació d’algunes peces de mobiliari urbà, i els focus que enllumenaran la part posterior de l’edifici de l’ajuntament.

L’obra tenia un pressupost de licitació de 380.000,00 euros i ha estat executada per l’empresa ampostina Contregisa, amb un pressupost d’adjudicació de 278.574,07 € (IVA inclòs). Ha estat finançada en un 30% per la Diputació de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari