Enxampat un lladre mentre robava en una casa de Tres Cales, a l'Ametlla de Mar

Els Mossos d’Esquadra li van trobar objectes sostrets d’un altre immoble de la mateixa urbanització

31 marzo 2021 10:39 | Actualizado a 31 marzo 2021 10:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra que estava de servei per la urbanització Tres Cales, a l’Ametlla de Mar, va detenir la matinada d’ahir un home que estava robant en una casa. Quan va ser enxampat es va saber, gràcies als objectes que portava, que anteriorment havia entrat en un altre habitatge.
Cap a dos quarts de dues de la matinada, uns agents estaven fent patrullatge en vehicle i a peu per l’esmentada urbanització. A una casa del carrer Catorze van veure unes llums sospitoses a l’interior. Quan van anar cap el lloc, van observar dos homes amb llanternes que, en detectar la presència policial, van començar a córrer, inicialment els dos junts. Mentre els mossos envoltaven la casa, van demanar suport d’altres patrulles i també de la Policia Local, que va anar cap el lloc.
Els lladres van sortir de la casa per l’indret on havia un dels mossos, que els va començar a perseguir. Els delinqüents es van separar i un d’ells va intentar amagar-se entre la vegetació alta que hi ha en un descampat del carrer de la Flor. Es va tirar al terra i va quedar-se quiet. Però finalment l’agent el va poder enxampar. Es tracta d’un ciutadà albanès, sense domicili conegut i de 32 anys. Està acusat de dos delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa.
Mentre va durar la persecució va observar con tirava al terra dues bosses de color negre, que van poder ser recuperades. A l’interior havia objectes que havien estat robats prèviament d’una altra casa del carrer Juan de Almenara, que la víctima va reconèixer com a seus i se li van tornar. Els policies també van trobar molts tornavisos, claus angleses, lots, guants, etc.

Comentarios
Multimedia Diari