Enxampats després de robar maquinària industrial i cablejat d'una empresa de Tivissa

Un dels detinguts estava, a més, en cerca i captura per ordre d'un jutjat penal de Madrid

05 julio 2017 11:47 | Actualizado a 05 julio 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Falset han detingut dos homes de 48 i 54 anys de nacionalitat romanesa i amb domicili a Castelló d’Empúries, com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’una nau industrial de Tivissa.

La matinada del dijous dia 29 de juny, una patrulla va aturar a l’altura del quilòmetre 849 de la N-420 sentit Reus un vehicle amb tres ocupants, que duia un remolc lleuger carregat de material que semblava provenir d’algun tipus de desmantellament industrial. Els mossos van comissar el material de manera temporal perquè cap dels tres homes va poder acreditar-ne la titularitat ni la procedència.

Un dels tres ocupants va quedar detingut in situ amb motiu d’un requeriment judicial de recerca i detenció emès  pel Jutjat Penal número 3 de Madrid.

A la tarda, després de realitzar diverses gestions de recerca per empreses de la zona, es va localitzar la procedència del material contingut al remolc. Aquest provenia d’un robatori amb força dut a terme durant aquella mateixa nit a un magatzem d’una empresa agroalimentària de Tivissa.

Els autors dels fets van forçar l’accés de l’entrada principal de la nau i van sostreure maquinària industrial, vàlvules i planxes d’inoxidable, tubs de coure i cablejat elèctric. Tot plegat, per un valor d'uns 6.000 euros. 

La policia va localitzar els dos ocupants del vehicle que restaven en llibertat i els va detenir. Els dos detinguts, un d’ells amb tres antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar el dia 30 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Falset, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Comentarios
Multimedia Diari