Enxampats quan manipulaven un cotxe a l'Ampolla

La Guàrdia Municipal deté dos homes per robatori en força a l’interior de vehicles

14 noviembre 2019 12:40 | Actualizado a 20 noviembre 2019 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Municipal de l’Ampolla ha detingut aquest dimecres al vespre dos homes de nacionalitat marroquina per un presumpte delicte de robatori en força a l’interior de vehicles.

Els fets van ocórrer la passada nit de dimecres, al voltant de les 21.50 hores, quan un veí de l’Ampolla va veure com dos homes encaputxats estaven intentant forçar l’obertura d’un vehicle i va trucar a la Guàrdia Municipal de l’Ampolla.

La patrulla de servei es va desplaçar ràpidament amb el vehicle policial i fent una batuda per la zona va enxampar in fraganti els dos autors dels fets, un d’ells assegut dintre d’un vehicle manipulant a sota del volant, presumiblement intentant fer un pont i un altre de peu fora del vehicle en actitud de vigilància. Després de ser escorcollats, se’ls va interceptar un tornavís, un punxó i una clau anglesa.

Un cop detinguts, van ser lliurats al cos competent dels Mossos d’Esquadra per tal que els posessin a disposició judicial. Posteriorment, els agents van fer una recerca pels voltants d’on van succeir els fets i van observar un altre vehicle que també havia estat forçat.

Comentarios
Multimedia Diari