Enxampen dos lladres quan estaven robant a una casa de la Ràpita amb els propietaris dormint a l'interior

Operatiu dels Mossos i la Policia Local, que van ser avisats pels veïns

17 septiembre 2020 10:47 | Actualizado a 17 septiembre 2020 11:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita han detingut dos homes de 31 i 37 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. 

Els fets van tenir el dia 11 de setembre, al voltant de les 4:00 hores. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van tenir coneixement que s’estava produint un robatori en una casa adossada ubicada en el carrer Església de Sant Carles de la Ràpita.

Dos homes van accedir al domicili trepant per la façana de la casa mentre un tercer es trobava a la porta principal de l’immoble en actitud vigilant. Ràpidament, agents dels dos cossos de policia es van personar en el lloc dels fets i  de manera coordinada van poder detenir l’home que es trobava a l’exterior de la casa amagat en el jardí.

Seguidament, els agents van accedir a l’interior del domicili després de contactar amb els propietaris, els quals no sabien el què estava passant i s’havien despertat pels sorolls. Els dos lladres, que encara es trobaven a l’interior, van iniciar la fugida pel terrat des d’on van accedir a l’edifici contigu i d’allí a la via pública.

Els agents van detenir, després d’una persecució a peu, un dels fugitius mentre que l’altre va aconseguir fugir.

En l’escorcoll dels dos detinguts se’ls va localitzar gran quantitat de diners en efectiu en euros i lliures esterlines, mentre que en el terrat de l’edifici van localitzar una motxilla amb diverses eines utilitzades per forçar els accessos.

Després de realitzar una inspecció a la casa assaltada els propietaris no van trobar a faltar cap objecte.

La investigació continua oberta per tal de localitzar el tercer lladre i determinar si els detinguts poden estar implicats en altres robatoris de les mateixes característiques ocorreguts a la demarcació.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Amposta i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari