Equipo Madera, arquitectura d'estil nòrdic a Tortosa

Equipo Madera ofereix reformes integrals d’habitatges i empreses i també disposa d’una botiga online i d'una física a Tortosa amb mobles i complements de fusta 

05 junio 2017 15:19 | Actualizado a 05 junio 2017 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Se’ls va començar a conèixer per comercialitzar capses de fusta de decoració personalitzades. Ara, blogueres i ‘influencers’ de tot el país promocionen els seus encantadors productes per les xarxes socials com Instagram. Els tortosins Ivan Gas i Carlos Aguilera van unir-se per crear una nova empresa tècnic-industrial: Equipo Madera. D’una banda, ofereixen reformes integrals completes d’habitatges, empreses i comerços; de l’altra, tenen una botiga física a Tortosa i una altra online on trobar una gran quantitat de productes de decoració i mobles d’estil nòrdic amb marques de referència com Nobodinoz, Smeg o Lorena Canals. 

Equipo Madera és, així, un híbrid entre estudi d’arquitectura, interiorisme i retail, taller de fusteria i punt de venda de mobles i decoració de disseny. L’empresa disposa d’una nau de 400m2 al Polígon del Baix Ebre, d’un estudi al centre de la ciutat i d’un showroom a peu  de carrer. La botiga va obrir al desembre i es troba situada al carrer Berenguer IV número 30 de Tortosa. Ara mateix, per exemple, també estan treballant en la reforma d’una clínica dental a Salou i la remodelació d’un pis a Tortosa. A Móra d’Ebre van remodelar fa uns mesos un restaurant aportant-li un toc molt personal i casolà.

Al showroom o botiga es poden conèixer molts dels seus productes: caixes de fusta, cartelleria, complements i mobles, petits electrodomèstics, material de terrasses, coixins, catifes, llums, joguines, cadires... i tot, sota el segell de personalitzable. Els seus models es poden adaptar tant amb mida, color i si es desitja també, gravar a làser un segell, marca o dedicatòria.

A l’exposició del seu local abunden els colors suaus i pastel, que aporten molta llum i que s’acostumen a identificar amb l’estil nòrdic, una clara referència per a aquesta empresa. «La gent se sorprèn de trobar aquest estil a Tortosa. Suposo que també som diferents: som arquitectes, però també fusters, interioristes, reunim els paletes... ho podem oferir tot», expressa el director tècnic i executiu, Ivan Gas, que és arquitecte especialitzat en interiorisme i comerç. A més de particulars, els clients potencials poden ser, així, cellers, comerços o wedding planners.

Després de l’èxit de les capses de fusta, un altre dels seus productes estrella que també estan venent més entre les famílies són els cartells de fusta de nounats amb les dades (nom, data de naixement, pes...) del bebè, una bona idea de regal o com a record per als mateixos pares.

Afirmen sense cap mena de dubte que Internet és clau en la  seua empresa, i per aquest motiu han sabut posicionar-se a les xarxes socials. «Les blogueres i ‘influencers’ tenen molt de potencial per a nosaltres», afirma Gas. La hibridació d’aquesta empresa ha resultat vital per oferir serveis que s’adapten als gustos i necessitats dels clients i una cuidada imatge al món digital. «L’arquitectura no era una disciplina on el màrqueting fos molt freqüent», conclou el director.

Comentarios
Multimedia Diari