Ercros renova el conveni amb l’institut de Flix per realitzar la formació dual

La renovació de l’acord el van signar, el 17 de juny, el director de la fàbrica d’Ercros, Jaime Molina, i la directora de l’institut, Mª del Mar Carranza

21 junio 2020 09:50 | Actualizado a 21 junio 2020 10:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ercros ha renovat el conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar el cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats en règim d’alternança i amb formació dual entre el centre educatiu i la fàbrica que té l’empresa en aquesta localitat.

La renovació de l’acord el van signar, el 17 de juny, el director de la fàbrica d’Ercros, Jaime Molina, i la directora de l’institut, Mª del Mar Carranza, cadascú des del seu despatx per tal de mantenir les mesures de seguretat proposades davant la Covid-19.

Per a obtenir aquest grau superior, els alumnes hauran de fer un primer curs d’ensenyament teòric al propi institut i continuaran amb un any de pràctiques remunerades a la fàbrica Ercros a la població.

Cal recordar que ambdues entitats tenen una llarga experiència de col·laboració per promoure la formació d’estudiants de les Terres de l’Ebre. A més a més, l’any 2017 van signar un altre acord pel qual els treballadors de la fàbrica de Flix van poder convalidar els seus anys d’experiència i, rebent una formació semi presencial, van poder accedir a cicles formatius de manteniment electromecànic i sistemes automatitzats.

Comentarios
Multimedia Diari