Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es constitueix l'associació CONLLOGA, de pares i mares de la Terra Alta

Es tracta d’un projecte obert a totes les famílies amb interès de compartir i enriquir el teixit social tant dels adults com dels infants

Diari de Tarragona

Whatsapp
Es tracta d’una associació de pares i mares de la Terra Alta que va néixer amb la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança.

Es tracta d’una associació de pares i mares de la Terra Alta que va néixer amb la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança.

CONLLOGA es constitueix com a associació després d’estar en funcionament com a grup de suport a les famílies durant dos anys.

Es tracta d’una associació de pares i mares de la Terra Alta que va néixer amb la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança, lactància i educació, i fer tribu en l'àmbit familiar, per aprendre els uns dels altres a partir de les experiències individual.

Es tracta d’un projecte obert a totes les famílies amb interès de compartir i enriquir el teixit social tant dels adults com dels infants i que treballa per posicionar-se com a punt de referència davant de les necessitats que puguin tindre les famílies terraaltines, ja sigui per resoldre dubtes, buscar professionals, demanar opinions o qualsevol altre tema relacionat.El principal lloc de trobada és la Biblioteca de Gandesa, que ha acollit

la majoria de les 22 activitats organitzades aquests darrers dos anys i que han estat centrades principalment en la primera infància (de 0 a 7 anys), amb la participació de gairebé 400 persones.

A partir d'aquest mes de gener ha entrat en funcionament la quota anual per a que les famílies es puguin fer sòcies, amb imports diferents en funció de si s'inscriuen un o dos adults dins la mateixa unitat familiar. Aquesta quota permetrà beneficiar-se d'activitats gratuïtes o gaudir de descomptes substancials d'aquelles activitats, que pel seu contingut, tenen un cost més elevat a l'habitual.

Temas

Comentarios

Lea También