Es constitueix l'associació CONLLOGA, de pares i mares de la Terra Alta

Es tracta d’un projecte obert a totes les famílies amb interès de compartir i enriquir el teixit social tant dels adults com dels infants

14 febrero 2018 12:53 | Actualizado a 16 febrero 2018 19:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

CONLLOGA es constitueix com a associació després d’estar en funcionament com a grup de suport a les famílies durant dos anys.

Es tracta d’una associació de pares i mares de la Terra Alta que va néixer amb la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança, lactància i educació, i fer tribu en l'àmbit familiar, per aprendre els uns dels altres a partir de les experiències individual.

Es tracta d’un projecte obert a totes les famílies amb interès de compartir i enriquir el teixit social tant dels adults com dels infants i que treballa per posicionar-se com a punt de referència davant de les necessitats que puguin tindre les famílies terraaltines, ja sigui per resoldre dubtes, buscar professionals, demanar opinions o qualsevol altre tema relacionat.El principal lloc de trobada és la Biblioteca de Gandesa, que ha acollit

la majoria de les 22 activitats organitzades aquests darrers dos anys i que han estat centrades principalment en la primera infància (de 0 a 7 anys), amb la participació de gairebé 400 persones.

A partir d'aquest mes de gener ha entrat en funcionament la quota anual per a que les famílies es puguin fer sòcies, amb imports diferents en funció de si s'inscriuen un o dos adults dins la mateixa unitat familiar. Aquesta quota permetrà beneficiar-se d'activitats gratuïtes o gaudir de descomptes substancials d'aquelles activitats, que pel seu contingut, tenen un cost més elevat a l'habitual.

Comentarios
Multimedia Diari